Hábitos alimentarios de los estudiantes del programa de enfermería de la UAN en Bogotá en tiempos de pandemia
Introduction: The COVID-19 pandemic has brought many changes in habits at the population level since it was declared by the World Health Organization on March 11, 2020. Among the factors that have influenced these changes are periods of confinement, border closures, mobility restrictions, unemployme...
- Autores:
-
Walteros Díaz, Jinna Paola
Barreto Suárez, Lina Marcela
Benítez Galindo, María Angélica
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6549
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6549
- Palabra clave:
- COVID-19
Cuarentena
Hábitos alimentarios
Estudiantes de Enfermería
Pandemia
Enfermería
610.73
COVID-19
Quarantine
Eating habits
Nursing Students
Pandemic
Nursing
- Rights
- closedAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)