Plan de negocios para la creación de un restaurante de hamburguesas artesanales en la ciudad de Santa Marta
In order to meet the expectations of the fast-food consumer, a business model is structured that bets on the creation of a company that will produce and market artisan hamburgers in the city of Santa Marta, which will be prepared with a diversity of traditional ingredients. that will be very pleasin...
- Autores:
-
Navarro Galeano, Carlos Arturo
Núñez Maestre, Jhonatan Emilio
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8465
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8465
- Palabra clave:
- Comida rápidas, Artesanal, Innovación, Gastronomía
Fast food, Artisanal, Innovation, Gastronomy
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)