Plan de negocios para la creación de un restaurante de hamburguesas artesanales en la ciudad de Santa Marta

In order to meet the expectations of the fast-food consumer, a business model is structured that bets on the creation of a company that will produce and market artisan hamburgers in the city of Santa Marta, which will be prepared with a diversity of traditional ingredients. that will be very pleasin...

Full description

Autores:
Navarro Galeano, Carlos Arturo
Núñez Maestre, Jhonatan Emilio
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8465
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8465
Palabra clave:
Comida rápidas, Artesanal, Innovación, Gastronomía
Fast food, Artisanal, Innovation, Gastronomy
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)