Documentación del Sistema integrado de gestión según criterio de la NTC ISO 9001:2015 y resolución 0312:2019 para la organización Mercado Municipal S.A.S del Municipio de villa de Leyva Boyacá
The need to meet the requirements of customers is an important factor, which is why restaurants need strategies to help optimize production processes and to meet satisfactorily
- Autores:
-
Buitrago Sáenz, Juan Carlos
Roberto Daza, Wendy Tatiana
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2024
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9462
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9462
- Palabra clave:
- Satisfacción al cliente
Riesgos
Enfermedades laborales
Sistemas Gestión
Calidad
Controles
Acciones preventivas
Customer satisfaction
Risks
Occupational diseases
Management systems
Quality
Controls
Preventive actions
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)
Summary: | The need to meet the requirements of customers is an important factor, which is why restaurants need strategies to help optimize production processes and to meet satisfactorily |
---|