Estrategias de mejora para los pequeños productores de café de la provincia de Lengupá en la cadena productiva.
The present work sought to create improvement strategies in the coffee production chain in the Lengupa province, which can maximize its production, through a mixed approach of descriptive and analytical scientific research, applying data collection instruments, the Interview as a qualitative instrum...
- Autores:
-
Pinzón Ramírez, Lady Marcela
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/2656
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/2656
- Palabra clave:
- Café
Cadena productiva
Caficultor
Cultivo
Caracterización
Estrategias de mejora
Provincia de Lengupá
Coffee
Productive chain
Coffee grower
Cultivation
Characterization
Improvement strategies
Province of Lengupá
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)