Estudio de Prefactibilidad para la Exportación de Manteca de Cacao desde Ibagué (Colombia) hacia Países Bajo
The purpose of this pre-feasibility study is to establish the viability of exporting cocoa butter to the Netherlands from Ibagué (Colombia), since it seeks to take advantage of the benefits and uses that this product brings to the confectionery sector, which makes it desirable and demanded by the Du...
- Autores:
-
Moreno Bocanegra, Jeisson Alexander
Castaño Molina, Ingrid Katherinne
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7563
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7563
- Palabra clave:
- Manteca de Cacao, Exportación, Viabilidad, Países Bajos, Ibagué
Cocoa Butter, Export, Feasibility, Netherlands, Ibagué
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)