Estudio de Prefactibilidad para la Exportación de Manteca de Cacao desde Ibagué (Colombia) hacia Países Bajo

The purpose of this pre-feasibility study is to establish the viability of exporting cocoa butter to the Netherlands from Ibagué (Colombia), since it seeks to take advantage of the benefits and uses that this product brings to the confectionery sector, which makes it desirable and demanded by the Du...

Full description

Autores:
Moreno Bocanegra, Jeisson Alexander
Castaño Molina, Ingrid Katherinne
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7563
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7563
Palabra clave:
Manteca de Cacao, Exportación, Viabilidad, Países Bajos, Ibagué
Cocoa Butter, Export, Feasibility, Netherlands, Ibagué
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)