Plan de Negocios para Estudio de Factibilidad de Creación de un Restaurante de Comida especializada para Diabéticos en la ciudad de Santa Marta
This document contains the feasibility study for the analysis of the components that affect the success of a business option, specifically a restaurant specialized in healthy meals, to meet the nutritional demand of people with diabetes disease in the city of Santa Marta. For this, an analysis of th...
- Autores:
-
Sulvaran Jaraba, Javier Enrique
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4716
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4716
- Palabra clave:
- Estudio de factibilidad, diabetes, Obesidad, sedentarismo, salud, restaurante, alimentación Sana.
feasibility study, diabetes, Obesity, sedentary lifestyle, health, restaurant, food, healthy
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)