Plan de negocio para la creación de un restaurante saludable con base de aguacates en la ciudad de santa marta

In Santa Marta, a business model is established that seeks to satisfy consumer demands for healthy food. The idea is to establish a company that is dedicated to producing and marketing foods made from avocado. Being part of the vegan gastronomic sector, in response to the growing trend of looking fo...

Full description

Autores:
Ayala Maury, Ronald Alberto
Miranda Charris, Juan José de Jesús
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9280
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9280
Palabra clave:
Aguacate, Gastronomía, comida saludable
Avocado, Gastronomy, healthy food
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)