Plan de negocio para la creación de un restaurante saludable con base de aguacates en la ciudad de santa marta
In Santa Marta, a business model is established that seeks to satisfy consumer demands for healthy food. The idea is to establish a company that is dedicated to producing and marketing foods made from avocado. Being part of the vegan gastronomic sector, in response to the growing trend of looking fo...
- Autores:
-
Ayala Maury, Ronald Alberto
Miranda Charris, Juan José de Jesús
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9280
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9280
- Palabra clave:
- Aguacate, Gastronomía, comida saludable
Avocado, Gastronomy, healthy food
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)