Plan de Negocios para la creación de un restaurante de comida fusión Japonesa en la ciudad de Santa Marta
This proposal focuses on the creation of a Japanese fusion restaurant in the city of Santa Marta. To demonstrate the level of approval of this project, a macroeconomic analysis, industry analysis, market research, organizational development of the industry and financial plan will be carried out. The...
- Autores:
-
De la Hoz Campo Melanie Isabel
Rico Chegwin Rafael Junior
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/10201
- Acceso en línea:
- https://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/10201
- Palabra clave:
- Cultura, Gastronomía, Restaurante, Servicio.
Culture, Gastronomy, Restaurant, Service.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)