Diseño e implementación del sistema de control de temperatura de planta pasteurizadora de leche en la Universidad Antonio Nariño sede Cartagena

This document describes the process of designing and implementing an automatic temperature control system for a milk pasteurizing plant. Pasteurization is done under the HTST (High Temperature Short Time) technique, which contemplates processing raw milk at a temperature between 70º – 75ºC for a per...

Full description

Autores:
Junieles Galván, Cesar Augusto
López Rocha, Elkin Enrique
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8506
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8506
Palabra clave:
PLC, HTST, pasteurización, caldera, intercambiador de calor, pantalla HMI.
PLC, HTST, Pasteurization, boiler, heat exchanger, HMI display
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)