Diseño e implementación del sistema de control de temperatura de planta pasteurizadora de leche en la Universidad Antonio Nariño sede Cartagena
This document describes the process of designing and implementing an automatic temperature control system for a milk pasteurizing plant. Pasteurization is done under the HTST (High Temperature Short Time) technique, which contemplates processing raw milk at a temperature between 70º – 75ºC for a per...
- Autores:
-
Junieles Galván, Cesar Augusto
López Rocha, Elkin Enrique
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8506
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8506
- Palabra clave:
- PLC, HTST, pasteurización, caldera, intercambiador de calor, pantalla HMI.
PLC, HTST, Pasteurization, boiler, heat exchanger, HMI display
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)