Plan de negocios para la creación de una línea de consumo saludable, en la panificadora Dora Pan, Santa Marta
This business plan aims to generate a model for the creation of a line of bakery products beneficial to health in the organizational context of the bakery DORAPAN, located in the city of Santa Marta. In view of the limited supply of health-oriented bakery products in traditional bakeries, it is inte...
- Autores:
-
Wandurraga Zafra, Samir Octavio
Pérez Navarro, Garleth Saray
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9296
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9296
- Palabra clave:
- Producción artesanal, innovación, Modelo de negocio, panadería saludable y tendencia saludable.
Artisanal production, innovation, business model, healthy bakery and healthy trend.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)