Plan de negocios para la creación de una línea de consumo saludable, en la panificadora Dora Pan, Santa Marta

This business plan aims to generate a model for the creation of a line of bakery products beneficial to health in the organizational context of the bakery DORAPAN, located in the city of Santa Marta. In view of the limited supply of health-oriented bakery products in traditional bakeries, it is inte...

Full description

Autores:
Wandurraga Zafra, Samir Octavio
Pérez Navarro, Garleth Saray
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9296
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9296
Palabra clave:
Producción artesanal, innovación, Modelo de negocio, panadería saludable y tendencia saludable.
Artisanal production, innovation, business model, healthy bakery and healthy trend.
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)