Evaluación de BPM - POES por análisis retrospectivo de pruebas microbiológicas en una planta de beneficio de aves en Bogotá (2017 – 2020)

The present work aims to collect information on the presence of MO (microorganisms), such as Coliforms, Salmonella sp, Clostridium, among others present in consumer products, as well as surfaces of a poultry processing plant in the city of Bogota, in the periods from 2017 to 2020, where the control...

Full description

Autores:
Pineda Tavera, Carlos Anibal
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/3235
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/3235
Palabra clave:
Calidad de los alimentos, Inocuidad de los alimentos, Contaminación alimenticia, Microbiología de Alimentos, Inspección de alimentos, Enfermedades de transmisión alimentaria.
Food quality, Food safety, Food contamination, Food microbiology, Food inspection, Foodborne diseases
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)