Determinación De La Viabilidad Ambiental Para El Uso De Lactosuero En La Producción De Biogás Como Alternativa De Manejo En La Elaboración Artesanal De Queso De Hoja En Güicán, Boyacá

Currently, in the dairy industry for the production of cheese, the whey by-product is produced, which has a high protein and nutritional value, as well as other compounds originating from milk. It is handled incorrectly, causing alterations in the soil's edaphic state

Autores:
Bejarano Cardenas, Ana María
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8194
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8194
Palabra clave:
Lactosuero
Tecnología
Biogás
Estiércol porcino
Biodigestor
Anaerobio.
628
123.23 B423d
Whey
Technology
Swine manure
Biodigester
Anaerobic
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)