Evaluación de la presencia de Aflatoxinas (B1, B2, G1, G2) en alimentos balanceados para caninos comercializados a granel en establecimientos de Chía, Cundinamarca
The present research work was carried out in order to make an evaluation of the presence of aflatoxins (B1, B2, G1, G2) in balanced food for dogs marketed in bulk in establishments in the municipality of Chia Cundinamarca, in relation to the problem that It exists due to the contamination of food an...
- Autores:
-
Cano Suesca, Lady Juliana
Ovalle López, Solmiriam
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5110
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5110
- Palabra clave:
- Micotoxinas
Aflatoxina B1, B2, G1, G2
Aspergillus flavus
Caninos
Alimento balanceado
Almacenamiento
Aflatoxicosis
HPLC
Mycotoxins
Aflatoxin B1, B2, G1, G2.
Aspergillus flavus
Canines
Balanced food
Storage
Aflatoxicosis
HPLC
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)