Evaluación y mitigación de factores abióticos en plantas de tomate (Solanum lycopersicum) por B. amyloliquefaciens aisladas de un ambiente semiárido de la Guajira
Tomato (Solanum lycopersicum) is considered one of the main vegetables in the world, thanks to its nutritional content. Due to climate change, tomato crops, like others, are potentially exposed to abiotic factors that have a negative effect on their productivity. In this work, the ability of B. amyl...
- Autores:
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Amado Caro, Tatiana Milena
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7968
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7968
- Palabra clave:
- Factores abióticos
Solanum lycopersicum
Promoción del crecimiento
Salinidad
Metales
T 40.23 A481e
Abiotic factors
Solanum lycopersicum
Growth promotion
Salinity
Metals
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)