Evaluación y mitigación de factores abióticos en plantas de tomate (Solanum lycopersicum) por B. amyloliquefaciens aisladas de un ambiente semiárido de la Guajira

Tomato (Solanum lycopersicum) is considered one of the main vegetables in the world, thanks to its nutritional content. Due to climate change, tomato crops, like others, are potentially exposed to abiotic factors that have a negative effect on their productivity. In this work, the ability of B. amyl...

Full description

Autores:
Amado Caro, Tatiana Milena
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7968
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7968
Palabra clave:
Factores abióticos
Solanum lycopersicum
Promoción del crecimiento
Salinidad
Metales
T 40.23 A481e
Abiotic factors
Solanum lycopersicum
Growth promotion
Salinity
Metals
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)