Caracterización y propuesta de mejora para la producción del queso de hoja de los productores del Municipio de Güicán

This project aims to characterize the production process of leaf cheese and design a proposal for the implementation of improvements to obtain an optimal product, therefore a methodological desi gn was used in which the recognition and analysis of information from producers located in the municipali...

Full description

Autores:
Naranjo Domínguez, Angie Natalia
Sánchez Romero, Miguel Ángel
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7444
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7444
Palabra clave:
Queso de hoja
proceso lácteo
puntos críticos
Güicán
vegetable leaf cheese
dairy process
critical points
Güican
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)