Caracterización y propuesta de mejora para la producción del queso de hoja de los productores del Municipio de Güicán
This project aims to characterize the production process of leaf cheese and design a proposal for the implementation of improvements to obtain an optimal product, therefore a methodological desi gn was used in which the recognition and analysis of information from producers located in the municipali...
- Autores:
-
Naranjo Domínguez, Angie Natalia
Sánchez Romero, Miguel Ángel
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/7444
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7444
- Palabra clave:
- Queso de hoja
proceso lácteo
puntos críticos
Güicán
vegetable leaf cheese
dairy process
critical points
Güican
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)