Diseño De Un Sistema De Empaque Y Embalaje Para Alimentos Preparados Destinados A Personas Inscritas En Los Comedores Comunitarios Con Dificultades De Acceso En La Localidad De Ciudad Bolívar

You have to reduce everything that can be minimized and hide everything that can be hidden without losing the internal value, since you want the products to be easy to use, and also fulfill all the functions that the user requires for said purpose. product (Maeda, J. 2008).

Autores:
Marín Rueda, María Carolina
Piñeros Rojas, Andrés Fabián
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9210
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9210
Palabra clave:
Diseño Industrial
741.46 M337
Industrial design
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)