Efectos de la levadura saccharomises cerevisae, sobre la producción de vacas lecheras

The main objective of the project was to evaluate the effects of the yeast Saccharomyces cerevisiae on milk production, glucose and body condition of dairy cows from the Bogotá savanna located in Facatativá Cundinamarca. The study was longitudinal with a duration of 60 days, selecting 20 cows that w...

Full description

Autores:
Giraldo Pirazán, Emily Valentina
Pulido Quiroga, Gabriela
Rojas Rojas, Karol Estefanny
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9156
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9156
Palabra clave:
Efectos Levadura
Saccharomises cerevisae
Producción de Vacas Lecheras
Effects Yeast
Saccharomises cerevisae
Dairy Cow Production
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)