Efectos de la levadura saccharomises cerevisae, sobre la producción de vacas lecheras
The main objective of the project was to evaluate the effects of the yeast Saccharomyces cerevisiae on milk production, glucose and body condition of dairy cows from the Bogotá savanna located in Facatativá Cundinamarca. The study was longitudinal with a duration of 60 days, selecting 20 cows that w...
- Autores:
-
Giraldo Pirazán, Emily Valentina
Pulido Quiroga, Gabriela
Rojas Rojas, Karol Estefanny
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9156
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9156
- Palabra clave:
- Efectos Levadura
Saccharomises cerevisae
Producción de Vacas Lecheras
Effects Yeast
Saccharomises cerevisae
Dairy Cow Production
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)