Plan de acción de mejora para la línea de porcionado en la empresa Frigociam S.A con base sistema HACCP

Currently there is concern about the loss of safety that occurs in the processing of beef; this study proposes a design of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system aimed at improving and strengthening the safety of the beef portioning line in the company FRIGOCIAM S. A. This res...

Full description

Autores:
Andrea Carolina Rodríguez Silva, Víctor Hugo Trujillo Alarcón
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4920
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4920
Palabra clave:
Inocuidad
Carne bovina
HACCP
Desposte
porcionado
Safety
Beef
HACCP
Deboning
Portioning.
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)