Plan de acción de mejora para la línea de porcionado en la empresa Frigociam S.A con base sistema HACCP
Currently there is concern about the loss of safety that occurs in the processing of beef; this study proposes a design of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system aimed at improving and strengthening the safety of the beef portioning line in the company FRIGOCIAM S. A. This res...
- Autores:
-
Andrea Carolina Rodríguez Silva, Víctor Hugo Trujillo Alarcón
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4920
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4920
- Palabra clave:
- Inocuidad
Carne bovina
HACCP
Desposte
porcionado
Safety
Beef
HACCP
Deboning
Portioning.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)