Estudio de factibilidad para la creación de una empresa de tamales saludables en la ciudad de Tunja
Tamale is a food very present in Colombian gastronomy, and very popular with the population of Tunja since it has always been present as a traditional and typical dish of the region, unfortunately it is not very healthy due to its high content of animal fats that undermine the consumer health. In th...
- Autores:
-
Guerra Escobar, Jose Luis
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/2681
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/2681
- Palabra clave:
- Gastronomía
Proyecto, industrial
Saludables
Tamales, estudios
Planta
Producción
Precios y fábrica
Gastronomy
Project
Industrial
Healthy
Tamales
Studies
Plant
Production
Prices
Factory
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)