Estudio de factibilidad para la creación de una empresa de tamales saludables en la ciudad de Tunja

Tamale is a food very present in Colombian gastronomy, and very popular with the population of Tunja since it has always been present as a traditional and typical dish of the region, unfortunately it is not very healthy due to its high content of animal fats that undermine the consumer health. In th...

Full description

Autores:
Guerra Escobar, Jose Luis
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/2681
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/2681
Palabra clave:
Gastronomía
Proyecto, industrial
Saludables
Tamales, estudios
Planta
Producción
Precios y fábrica
Gastronomy
Project
Industrial
Healthy
Tamales
Studies
Plant
Production
Prices
Factory
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)