Automatización de Prototipo Mecánico para la Intervención de Dos Procesos en la Fabricación del Quesillo Artesanal en la Microempresa La Margarita

This document describes in detail how the automation of a mechanical prototype is carried out for the production of artisan cheese in the cheese factory "La Margarita", which includes two processes called separation between rennet and whey and heating and molding of rennet, the methodology...

Full description

Autores:
Puentes Saavedra, Wilson
Chavarro Álvarez, Oscar Javier
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4804
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4804
Palabra clave:
Queso hilado
quesillo
automatización en elaboración del quesillo
pH del quesillo
lesiones musculoesqueléticas
viscoelasticidad
Spun cheese
quesillo
automation in quesillo processing
pH of quesillo
musculoskeletal injuries
viscoelasticity
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)