Propuesta de mejora de los puntos críticos de control identificados durante el proceso de elaboración de la lechona en la fábrica Thiago’s

The safety of food within the agri-food chain is a responsibility of all the participating links and even more so for the final link, which is the consumer, who must demand that the preparation of food is suitable and does not represent a risk to human health. This degree project was carried out fro...

Full description

Autores:
Bryan Andrés Gutiérrez Díaz, Miguel Ángel Olaya Abril
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4919
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4919
Palabra clave:
HACCP
Lista de chequeo
Puntos críticos de control
Contaminación
BPM
HACCP
checklist
Critical control points
Contamination
BPM
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)