Estudio de prefactibilidad para la producción de una bebida instantánea del cereal de quinua en Villavicencio-Meta.

In the current context, there has been an increased interest in the market for healthy eating, which proposes the production of an instant drink made from quinoa in VillavicencioMeta. Quinoa, recognized for its health benefits and nutritional value, emerges as a promising ingredient in the food indu...

Full description

Autores:
Bernal Peñuela, Harby A, Esmidia Z. Flórez Martínez
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9378
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9378
Palabra clave:
Prefactibilidad, Quinua, estudio de mercado, estudio administrativo, estudio técnico, estudio financiero.
T41.23
Prefeasibility, Quinoa, study of market, administrative study, technical study, financial study.
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)