Estudio de prefactibilidad para la producción de una bebida instantánea del cereal de quinua en Villavicencio-Meta.
In the current context, there has been an increased interest in the market for healthy eating, which proposes the production of an instant drink made from quinoa in VillavicencioMeta. Quinoa, recognized for its health benefits and nutritional value, emerges as a promising ingredient in the food indu...
- Autores:
-
Bernal Peñuela, Harby A, Esmidia Z. Flórez Martínez
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9378
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9378
- Palabra clave:
- Prefactibilidad, Quinua, estudio de mercado, estudio administrativo, estudio técnico, estudio financiero.
T41.23
Prefeasibility, Quinoa, study of market, administrative study, technical study, financial study.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)