Estudio de Prefactibilidad para la Producción y Comercialización de Vino a Partir de las Raíces de Morinda Royóc

With the following work, it is intended to propose that the production and commercialization of wine from Morinda Royóc, going through a transformation process and resulting in a finished product such as an innovative wine, will help in improving the quality of life of the Consequently, the communit...

Full description

Autores:
Brown Mckeller, Edward
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5067
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5067
Palabra clave:
Estudio de Prefactibilidad
Morinda Royóc
Producción
Comercialización
feasibility study
Morinda Royóc
production
commercialization
Rights
openAccess
License
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)