Estudio de Prefactibilidad para la Producción y Comercialización de Vino a Partir de las Raíces de Morinda Royóc
With the following work, it is intended to propose that the production and commercialization of wine from Morinda Royóc, going through a transformation process and resulting in a finished product such as an innovative wine, will help in improving the quality of life of the Consequently, the communit...
- Autores:
-
Brown Mckeller, Edward
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5067
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5067
- Palabra clave:
- Estudio de Prefactibilidad
Morinda Royóc
Producción
Comercialización
feasibility study
Morinda Royóc
production
commercialization
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)