Plan de negocios para la creación de un restaurante dedicado a la preparación de comida a base de pescado y mariscos en la ciudad de santa marta

This business idea was born to create a new artisan proposal when it comes to eating seafood, taking into account the culture of the fishermen of the city of Santa Marta, thus achieving a different way of preparation. The idea of this project is to open up the opportunity to create employment for fi...

Full description

Autores:
Hernández Márquez, Dalena Karina
Montero Vidal, Valeria Tatiana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9345
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9345
Palabra clave:
Negocio, Gastronomía, Innovación, Turismo, Cultura
Business, Gastronomy, Innovation, Tourism, Culture
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)