Plan de negocios para la creación de un restaurante dedicado a la preparación de comida a base de pescado y mariscos en la ciudad de santa marta
This business idea was born to create a new artisan proposal when it comes to eating seafood, taking into account the culture of the fishermen of the city of Santa Marta, thus achieving a different way of preparation. The idea of this project is to open up the opportunity to create employment for fi...
- Autores:
-
Hernández Márquez, Dalena Karina
Montero Vidal, Valeria Tatiana
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9345
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9345
- Palabra clave:
- Negocio, Gastronomía, Innovación, Turismo, Cultura
Business, Gastronomy, Innovation, Tourism, Culture
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)