Obtención de Biogás a Partir de Lactosuero: una Alternativa Resiliente Obtaining Biogas from Whey: a Resilient Alternative

Abstract— In the development of new sustainable technologies, the production of biomass through the whey obtained in the transformation of dairy derivatives as raw material, is presented as a low-cost alternative. In the article, a detailed bibliographic review is developed, from the whey production...

Full description

Autores:
Ramírez Alvarado, Rafael
Torres-Payoma, Freddy
Vega Cárdenas, Carlos
Ojeda, Katherine
Escobar Díaz, Manuel
Neira Quintero, Daniela
Vega Velásquez, Nicolás
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Santo Tomás
Repositorio:
Universidad Santo Tomás
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.usta.edu.co:11634/45087
Acceso en línea:
http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ingeniomagno/article/view/2428
http://hdl.handle.net/11634/45087
Palabra clave:
Whey
biogas
energy generation
sustainable technologies
resilient
Lactosuero
biogás
generación de energía
tecnologías sostenibles
resiliente
Soro de leite
biogás
geração de energia
tecnologias sustentáveis
resilientes
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License
Derechos de autor 2022 Ingenio Magno