Determinación de la temperatura de secado para la encapsulación de proteasa mediante secado por atomización
Encapsulation is a technique by which substances are introduced to an array or wall system with the goal of avoiding their loss due to environmental, processing and gastrointestinal conditions to which they are generally subjected, however during this process, it is necessary to take into account th...
- Autores:
-
Díaz-Martínez, Yessica Lorena
Serna-Jiménez, Johanna Andrea
Torres-Valenzuela, Laura Sofía
Hoyos-Concha, José Luis
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad Santo Tomás
- Repositorio:
- Universidad Santo Tomás
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.usta.edu.co:11634/5001
- Acceso en línea:
- http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ingeniomagno/article/view/1171
http://hdl.handle.net/11634/5001
- Palabra clave:
- Enzyme immobilization
Micro-encapsulation spray drying
Bioactive substances
Inmovilización de enzimas
Microencapsulación
Secado por aspersión
Sustancias bioactivas
Imobilização de enzimas
Secagem por pulverização
Microencapsulação de substâncias bio-ativas
- Rights
- License
- Copyright (c) 2016 Ingenio Magno