Determinación de la temperatura de secado para la encapsulación de proteasa mediante secado por atomización

Encapsulation is a technique by which substances are introduced to an array or wall system with the goal of avoiding their loss due to environmental, processing and gastrointestinal conditions to which they are generally subjected, however during this process, it is necessary to take into account th...

Full description

Autores:
Díaz-Martínez, Yessica Lorena
Serna-Jiménez, Johanna Andrea
Torres-Valenzuela, Laura Sofía
Hoyos-Concha, José Luis
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad Santo Tomás
Repositorio:
Universidad Santo Tomás
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.usta.edu.co:11634/5001
Acceso en línea:
http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ingeniomagno/article/view/1171
http://hdl.handle.net/11634/5001
Palabra clave:
Enzyme immobilization
Micro-encapsulation spray drying
Bioactive substances
Inmovilización de enzimas
Microencapsulación
Secado por aspersión
Sustancias bioactivas
Imobilização de enzimas
Secagem por pulverização
Microencapsulação de substâncias bio-ativas
Rights
License
Copyright (c) 2016 Ingenio Magno