Huella de carbono en el cultivo de la caña de azúcar. Evaluación agrícola de un caso de estudio de la amazonia ecuatoriana
Sugar cane is an economically important crop in Ecuador, in 2016 it represented 3.30% of the gross domestic product (GDP). It is considered a direct and indirect source of employment for around 110,000 inhabitants of the population. This work evaluates the emissions of Greenhouse Gases (GHG) from th...
- Autores:
-
Soto-Cabrera, Angy Isabel
Panimboza-Ojeda, Alexandra Paola
Ramones-Pinargote, Anghello
Pérez-Martínez, Amaury
Sarduy-Pereira, Liliana Bárbara
Diéguez-Santana, Karel
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Santo Tomás
- Repositorio:
- Universidad Santo Tomás
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.usta.edu.co:11634/29566
- Acceso en línea:
- http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ingeniomagno/article/view/1999
http://hdl.handle.net/11634/29566
- Palabra clave:
- Global warming
Climatic change
Crops
Cool Farm Tool
Environmental impacts
Calentamiento global
Cambio climático
Cultivos
Cool Farm Tool
Impactos ambientales
Aquecimento global
Mudança climática
cultivos
Cool Farm Tool
impactos ambientais
- Rights
- License
- Derechos de autor 2020 Ingenio Magno