Modelo de gestión de información y el conocimiento para el análisis de la cadena productiva del café en el eslabón de comercialización para el municipio de Moniquirá-Boyacá- Colombia
In the Department of Boyacá, in the province of Ricaurte the cultivation of coffee is one of the products that has had great impact in recent times, given the quality of the grain that is produced, this due to climate, lands and geographical conditions of the region that favor it. During the year 20...
- Autores:
-
Cárdenas Arias, Derly Yolima
Caro Gutiérrez, Leidy Marcela
Caro Pedreros, Jevis Yamid
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad Santo Tomás
- Repositorio:
- Universidad Santo Tomás
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.usta.edu.co:11634/18690
- Palabra clave:
- productive cha in
Coffee
Knowledge Management
lnformation Management
Moniquirá
Added Value
Competitive Advantage
cadena productiva
café
gestión del conocimiento
gestión de información
Moniquirá
valor agregado
ventaja competitiva
chaí'ne de production
café
gestion des connaissances
gestion de l'information
Moniquirá
valeur ajoutée
avantage concurrentiel
cadeia produtiva
café
gestao do conhecimento
gestao da informaçao
Moniquirá
agregaçao de valor
vantagem competitiva
- Rights
- License
- Derechos de autor 2019 In Vestigium Ire