It is intended to determine the economic and financial potential of cocoa cultivation in the Santander department, under the methodology of evaluation of agricultural projects, to measure benefits associated with financial profitability factors, benefit-to-cost ratio and sensitivity analysis, on var...

Full description

Autores:
Durán Castilla, Camilo Ernesto
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Santo Tomás
Repositorio:
Universidad Santo Tomás
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.usta.edu.co:11634/41661
Acceso en línea:
http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ivestigium/article/view/2374
Palabra clave:
Theobroma cacao L.
Profits
Economic analysis
Cost benefit analysis
Economic evaluation
Theobroma cacao L.
Ganancia
Análisis económico
Análisis costes- beneficio
Evaluación económica
Theobroma cacao L.
Profit
Analyse économique
Analyse coût-bénéfice
Évaluation économique
Theobroma cacao L.
Lucro, Análise económica
Análise custo-benefício
Avaliação económica
Rights
License
Derechos de autor 2021 In Vestigium Ire 15-1