Implementación parcial del Sistema de gestión de inocuidad alimentaria ISO 22000 en Productos Alimenticios DIMAR Ltda
Productos Alimenticios DIMAR Ltda. identified its customers’ needs for safe products. That´s the reason why they decided to implement the Harmlessness Management System under the ISO 22000 Standard. The system structure starts with the good manufacturing practices implementation, then the risks and...
- Autores:
-
Lanza Angulo, Luz Nancy
Meneses Martinez, Martha Patricia
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2009
- Institución:
- Universidad Santo Tomás
- Repositorio:
- Repositorio Institucional USTA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.usta.edu.co:11634/41954
- Acceso en línea:
- https://revistas.usantotomas.edu.co/index.php/signos/article/view/890
http://hdl.handle.net/11634/41954
- Palabra clave:
- food harmlessness
ISO 22000 standard
quality management.
inocuidad alimentaria
Norma ISO 22000
gestión de la calidad
- Rights
- License
- http://purl.org/coar/access_right/c_abf2