El Sector gastronómico ancestral el “runtazo” y su potencial como atractivo turístico en la ciudad de Tunja
The article presents a proposal to improve the conditions of development of the ancestral gastronomic sector the “Runtazo”, based on the potential to become a great tourist attraction of the city of Tunja, recognizing its tradition, the value heritage and the conditions of supply and demand and thus...
- Autores:
-
Suárez Amaya, Luis Alejandro
Alvarez Sierra, Gabriel Alejandro
Casas Ochoa, Eduardo Antonio
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Santo Tomás
- Repositorio:
- Repositorio Institucional USTA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.usta.edu.co:11634/29538
- Acceso en línea:
- http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ivestigium/article/view/1925
http://hdl.handle.net/11634/29538
- Palabra clave:
- Gastronomic sector
tourist attraction
endogenous development
Sector Gastronómico
atractivo turístico
desarrollo endógeno
Secteur gastronomique
attraction touristique
développement endogène
Setor gastronômico
atração turística
desenvolvimento endógeno
- Rights
- License
- http://purl.org/coar/access_right/c_abf2