El Sector gastronómico ancestral el “runtazo” y su potencial como atractivo turístico en la ciudad de Tunja

The article presents a proposal to improve the conditions of development of the ancestral gastronomic sector the “Runtazo”, based on the potential to become a great tourist attraction of the city of Tunja, recognizing its tradition, the value heritage and the conditions of supply and demand and thus...

Full description

Autores:
Suárez Amaya, Luis Alejandro
Alvarez Sierra, Gabriel Alejandro
Casas Ochoa, Eduardo Antonio
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Santo Tomás
Repositorio:
Repositorio Institucional USTA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.usta.edu.co:11634/29538
Acceso en línea:
http://revistas.ustatunja.edu.co/index.php/ivestigium/article/view/1925
http://hdl.handle.net/11634/29538
Palabra clave:
Gastronomic sector
tourist attraction
endogenous development
Sector Gastronómico
atractivo turístico
desarrollo endógeno
Secteur gastronomique
attraction touristique
développement endogène
Setor gastronômico
atração turística
desenvolvimento endógeno
Rights
License
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2