Reducir el porcentaje de pasta alimenticia para reproceso de la línea de pasta larga
In the year 2018is presented in a food pasta company in the long pulp production line a waste of reprocessing of 6.24% according to the average of the information of the year 2018, representing the company an additional cost of $ 13'214.463 monthly.This waste by reprocessing occurs because duri...
- Autores:
-
Cruz Ordoñez, Rodrigo José
Arboleda, Víctor Francisco
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/7421
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/7421
- Palabra clave:
- Pasta alimenticia
Investigación DMAIC
Mejora
Reproceso
Ahorro
Food Pasta
DMAIC research
Improvement
Reprocessing
Saving
Mejoramiento de procesos
Metodología para control de calidad
Mejoramiento continuo
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- License
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