Reducir el porcentaje de pasta alimenticia para reproceso de la línea de pasta larga

In the year 2018is presented in a food pasta company in the long pulp production line a waste of reprocessing of 6.24% according to the average of the information of the year 2018, representing the company an additional cost of $ 13'214.463 monthly.This waste by reprocessing occurs because duri...

Full description

Autores:
Cruz Ordoñez, Rodrigo José
Arboleda, Víctor Francisco
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/7421
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/7421
Palabra clave:
Pasta alimenticia
Investigación DMAIC
Mejora
Reproceso
Ahorro
Food Pasta
DMAIC research
Improvement
Reprocessing
Saving
Mejoramiento de procesos
Metodología para control de calidad
Mejoramiento continuo
Rights
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