Efecto de las concentraciones salinas en la inhibición de Leuconostoc mesenteroides en un ingenio azucarero del Valle del Cauca
The sugar industry supports much of its income in the crystallization of sucrose that comes from the milling of sugar cane. However, this process is affected by various microorganisms, being Leuconostoc mesenteroids a major source of loss resulting from the fermentation performed on sucrose. This st...
- Autores:
-
Ángel, Johany
Cuervo Mulet, Raúl
Cárdenas, Heiber
Durán, Jorge Antonio
Mejía, Luis Fernando
Rodríguez de la Pava, Gloria
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2009
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/5100
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/5100
- Palabra clave:
- Caña de azúcar
Fermentación
Sugar cane
Fermentation
Bacteria
L. mesenteroids
Caña de azúcar
Fermentación
- Rights
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia