Modelo de gestión empresarial para la creación y consolidación de las mipymes en el sector gastronómico del Valle de Aburrá
This work is an investigation based on a case of success within the micro, small and medium-sized companies located in the Aburrá Valley, in which, by applying different instruments to both internal and external audiences, it seeks to identify the business management practices developed by the organ...
- Autores:
-
Villa Pineda, Cristian Farley
Rodríguez Zapata, Estefanía
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/8079
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/8079
- Palabra clave:
- Supervivencia empresarial
Competitividad
Modelo de gestión
MiPyMes
Crecimiento empresarial
Business survival
Competitiveness
Management model
Business growth
Gestion administrativa
Microempresas
- Rights
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia