Determinación de la capacidad killer de levaduras nativas y la posible utilización de Saccharomyces cerevisiae (killer) y Hanseniaspora uvarum (killer) en la producción de bioetanol

Colombia is a tropical country, rich in biodiversity, thanks to the great variety of ecosystems that exist in it, with approximately 314 types of ecosystems in Colombia, according to data from the Ministry of Sciences and Technology (2019). This biodiversity makes possible the use of microorganisms...

Full description

Autores:
Barona Herrera, Laura Marcela
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/8751
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/8751
Palabra clave:
Saccharomyces cerevisiae,
Producción de Bioetanol
Actividad killer
Levaduras killer
Bioetanol
Toxinas
Hongos
Saccharomyces cerevisiae
Levadura
Levadura
Rights
License
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