Diseño de un modelo para la reducción del tiempo de ciclo en la atención al cliente del plato Alas X6 en el restaurante bar ROUTE 66.

This project was developed based on a proposal that reduces waiting time for the Alas x 6 dish from the ROUTE 66 ROCK COLOMBIA S.A.S restaurant that was discovered on January 2 2016 to December 31st 2016. During this time we were able to identify the problems that ultimately delayed the dish about 2...

Full description

Autores:
Rendón Gil, Paola
O`byrne Lozano, Mauricio
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/4655
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/4655
Palabra clave:
Lean Manufacturing
Six Sigma
SMED
Control visual
Visual control
Estudios de tiempos y movimientos
Mejoramientos de procesos
Control industrial
Rights
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia