Reducción del sobrepeso en masas procesadas por la máquina boleadora en la línea de panadería de la empresa paniqueso

To develop of this project, the six sigma methodology was used, applying the five states of DMAIC, methodology focused in the incremental improvement of processes. Through the inspection to the overweight indicator in the bakery line, it was detected that the most influential products in the indicat...

Full description

Autores:
García Castro, Sandra Marcela
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/4320
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/4320
Palabra clave:
Panificación
Peso
Disminución
Dmaic
6 Sigma
Alimentos
Baking
Weight
Decrease
Foods
Industria panificadora
Six Sigma (Normas de control de calidad)
Control de procesos industriales
Rights
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia