Diseño de un fogón para evitar la inhalación de humo y partículas nocivas para la salud, durante la preparación de alimentos con el uso de leña que se da en viviendas ubicadas en contextos rurales

In Antioquia there are many types of food preparation, including cooking with firewood. This type of preparation is well known in rural areas where women are very involved. It is usually the basis for food preparation in households and, eventually, for commercial activities; however, this practice h...

Full description

Autores:
Aguirre Flórez, Santiago
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/8632
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/8632
Palabra clave:
Fogones de leña
Inhalación de humo
Enfermedades pulmonares
Medio ambiente
Viviendas rurales
Wood-burning stoves
Smoke inhalation
Lung diseases
Environment
Rural dwellings
Diseño industrial
Rights
License
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