Comparación de la percepción de los consumidores sobre los arándanos (Vaccinium corymbosum L. cv. Biloxi) colombianos y mexicanos
Consumers often associate their flavor preferences with the origin of foods and beverages; however, these distinctions are not always considered when such products are exported. This research presents the findings of a study designed to evaluate cross-cultural differences in the perceptions of Mexic...
- Autores:
-
Rubiano, Jessica
Corona Cabrera, Violeta
Rodríguez-Magaña, Alejandro
García-Segovia, Purificación
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2024
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/6101
- Acceso en línea:
- https://repository.udca.edu.co/handle/11158/6101
https://doi.org/10.31910/rudca.v27.n2.2024.2199
https://repository.udca.edu.co/
- Palabra clave:
- 630 - Agricultura y tecnologías relacionadas::634 - Huertos, frutas, silvicultura
Calidad sensorial
Ciencia sensorial
Medición de la emoción
Arándano
Evaluación sensorial
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.es