Comparación de la percepción de los consumidores sobre los arándanos (Vaccinium corymbosum L. cv. Biloxi) colombianos y mexicanos

Consumers often associate their flavor preferences with the origin of foods and beverages; however, these distinctions are not always considered when such products are exported. This research presents the findings of a study designed to evaluate cross-cultural differences in the perceptions of Mexic...

Full description

Autores:
Rubiano, Jessica
Corona Cabrera, Violeta
Rodríguez-Magaña, Alejandro
García-Segovia, Purificación
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2024
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/6101
Acceso en línea:
https://repository.udca.edu.co/handle/11158/6101
https://doi.org/10.31910/rudca.v27.n2.2024.2199
https://repository.udca.edu.co/
Palabra clave:
630 - Agricultura y tecnologías relacionadas::634 - Huertos, frutas, silvicultura
Calidad sensorial
Ciencia sensorial
Medición de la emoción
Arándano
Evaluación sensorial
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.es