Detección por PCR de staphylococci enterotoxigénico de alimentos y manipuladores de alimentos

Staphylococcal food poisoning is caused by enterotoxigenic Staphylococci due to inappropriate food handling. The objective of this study was to determine the frequency of enterotoxigenic A, B, C and D Staphylococci strains isolated from food handlers and food by Polymerase Chain Reaction (PCR).150 S...

Full description

Autores:
Vanegas López, Maria Consuelo
Martínez León, Aida Juliana
Medrano Medina, Mayra Viviana
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2007
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2464
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/593
Palabra clave:
Salud humana
Intoxicación alimentaria
Staphylococcus spp.
Reacción en cadena de la polimerasa
Manejo de alimentos
Intoxicación alimentaría
Enfermedad
Alimentos
Staphylococcus
Rights
openAccess
License
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