Efecto de la liofilización sobre las propiedades funcionales del ají rocoto (Capsicum pubescens)

The chili pepper (Capsicum pubescens) is a perishable fruit whereby it is necessary to explore agroindustrial alternatives, that preserves its functional properties; within the technological developments studied in food processing and preservation is freeze-drying. In this research, the rocoto chili...

Full description

Autores:
Caballero Gutiérrez, Birina Luz
Márquez Carbozo, Carlos Julio
Rojano, Benjamín Alberto
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2121
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/68
https://doi.org/10.31910/rudca.v20.n1.2017.68
Palabra clave:
Antioxidantes
Deshidratación
Capsaicina
Carotenoides
Fenoles
Capsicum pubescens
Antioxidantes
Fenol
Liofilización
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openAccess
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