Efecto de la liofilización sobre las propiedades funcionales del ají rocoto (Capsicum pubescens)
The chili pepper (Capsicum pubescens) is a perishable fruit whereby it is necessary to explore agroindustrial alternatives, that preserves its functional properties; within the technological developments studied in food processing and preservation is freeze-drying. In this research, the rocoto chili...
- Autores:
-
Caballero Gutiérrez, Birina Luz
Márquez Carbozo, Carlos Julio
Rojano, Benjamín Alberto
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/2121
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/68
https://doi.org/10.31910/rudca.v20.n1.2017.68
- Palabra clave:
- Antioxidantes
Deshidratación
Capsaicina
Carotenoides
Fenoles
Capsicum pubescens
Antioxidantes
Fenol
Liofilización
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales