Efecto de recubrimientos comestibles de Aloe vera y alginato de sodio sobre la calidad poscosecha de fresa

Strawberries are highly perishable fruits, being susceptible to mechanical injury, decay and physiological disorders during storage. Applications of edible coatings have been shown to be promising as a tool to improve the quality and extend storage. The aim of this study was to evaluate the use of A...

Full description

Autores:
García Figueroa, Alexis
Ayala Aponte, Alfredo
Sánchez Tamayo, Martha Isabel
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2891
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1320
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n2.2019.1320
Palabra clave:
Fresa
Fragaria x ananassa
Calidad porchosecha
Recubrimientos comestibles
Frutas mínimamente procesados
Fragaria ananassa
Fresa
Aloe vera
Alginato de sodio
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