Biomasa microbiana y respiración basal del suelo bajo sistemas agroforestales con cultivos de café

The microbiological activity is essential to maintain soil quality, and agroforestry systems emerge as an alternative to the agro-ecological and sustainable land management. This work evaluated the effect of the Caturra and Catuaí coffee varieties, and the weather fl uctuation on some microbiologica...

Full description

Autores:
Pardo Plaza, Yuri J.
Paolini Gómez, Jorge E.
Cantero Guevara, Miriam Elena
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2026
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1144
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n1.2019.1144
Palabra clave:
Actividad microbiológica
Suelo
Café
Agroecosistemas
Constantes ecofisiológicas
Suelo
Café
Agroecosistemas
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales