Caracterización fisicoquímica de oleogeles de aceite de aguacate (Persea americana) y sacha inchi (Plukenetia volubilis)
Due to the health consequences of an unhealthy diet with a high content of trans fats, food alternatives for health care have been developed, including natural foods with the minimum amount of carbohydrates and saturated fats. Therefore, the formulation of oleogeles free of trans fats was proposed f...
- Autores:
-
Álvarez H., Merly E.
Ciro V., Héctor J.
Arango T., Julio C.
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/1432
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/666
https://doi.org/10.31910/rudca.v21.n1.2018.666
- Palabra clave:
- Aceite de aguacate
Aceites y grasas
Aceites insaturados
Aceites vegetales
Caracterización
Firmeza
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2018