Caracterización fisicoquímica de oleogeles de aceite de aguacate (Persea americana) y sacha inchi (Plukenetia volubilis)

Due to the health consequences of an unhealthy diet with a high content of trans fats, food alternatives for health care have been developed, including natural foods with the minimum amount of carbohydrates and saturated fats. Therefore, the formulation of oleogeles free of trans fats was proposed f...

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Autores:
Álvarez H., Merly E.
Ciro V., Héctor J.
Arango T., Julio C.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1432
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/666
https://doi.org/10.31910/rudca.v21.n1.2018.666
Palabra clave:
Aceite de aguacate
Aceites y grasas
Aceites insaturados
Aceites vegetales
Caracterización
Firmeza
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2018