Incremento en la vida útil post cosecha del aguacate (Persea americana) utilizando recubrimientos a base de goma gelana

Avocado is one of the fruits of economic importance in Colombia. However, it presents losses mainly during the post-harvest period. The aim of this research was to evaluate the effect of an edible coating based on high acyl (HAG) and low acyl gellan (LAG) on post-harvest avocado quality (Persea amer...

Full description

Autores:
González Cuello, Rafael
Pérez Mendoza, Jaime
Gelvez Ordoñez, Víctor
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2120
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/67
https://doi.org/10.31910/rudca.v20.n1.2017.67
Palabra clave:
Conservación
Extracto de toronjil
Heteropolisacáridos
Persea americana
Revestimientos comestibles
Persea americana
Aguacate
Melissa officinalis
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales