Calidad microbiológica, fisicoquímica, determinación de nitritos y textura de chorizos comercializados en Cartagena (Colombia)
Much meat processed foods like sausages have high levels of nitrites, and some countries have made progress in develop-ing programs to significantly reduce the content of these in processed foods, and promoting a decrease in their indis-criminate use, as their consumption is associated with dis-ease...
- Autores:
-
Tirado, Diego
Acevedo, Diofanor
Montero, Piedad
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/1618
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/469
- Palabra clave:
- Calidad microbiológica
Nitritos
Textura
Chorizo
Calidad nutricional
Carne
Industrias alimenticias
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2015