Calidad microbiológica, fisicoquímica, determinación de nitritos y textura de chorizos comercializados en Cartagena (Colombia)

Much meat processed foods like sausages have high levels of nitrites, and some countries have made progress in develop-ing programs to significantly reduce the content of these in processed foods, and promoting a decrease in their indis-criminate use, as their consumption is associated with dis-ease...

Full description

Autores:
Tirado, Diego
Acevedo, Diofanor
Montero, Piedad
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1618
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/469
Palabra clave:
Calidad microbiológica
Nitritos
Textura
Chorizo
Calidad nutricional
Carne
Industrias alimenticias
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2015