Efecto de un fosfato térmico sobre el crecimiento y producción de fríjol (Phaseolus vulgaris L.) cv Ica cerinza

The common bean is the world’s most important legume for their contribution to food security. In Latin America and especially in Colombia, the bean crop is important in the rural economy, but currently the production does not meet demand, necessitating import this product. In tropical and subtropica...

Full description

Autores:
Quintana Blanco, Wilmer Alejandro
Pinzón Sandoval, Elberth Hernando
Torres, David Fernando
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2115
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/62
https://doi.org/10.31910/rudca.v20.n1.2017.62
Palabra clave:
Fósforo
Acidez intercambiable
Fosfato térmico
Nutrición mineral
Fósforo
Acidez
Nutrición
Phaseolus vulgaris
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales