Elaboración de productos tipo tallarín libres de gluten y evaluación de sus propiedades fisicoquímicas

The growing demand of free gluten products has shown the necessity to study and develop new products in order to supply the consumer request. The objective of this research was to elaborate gluten-free products similar to noodles and to evaluate their physicochemical properties. Plantain or cassava...

Full description

Autores:
Castaño Carvajal, María Fernanda
Correa Giraldo, Daniel
Agudelo Laverde, Lina Marcela
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2044
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1194
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n1.2019.1194
Palabra clave:
Plátano Dominico Hartón
Yuca
Carboximetilcelulosa
Goma guar
Propiedad térmica
Propiedades fisicoquímicas
Plátano
Carboximetilcelulosa
Propiedades térmicas
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openAccess
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